Vrij trainen | In de buiten sportclub

Vrij trainen bij de sportschool van DS Training te Roosendaal

Als je al wat verder gevorderd bent in de trainingen en je geen permanente begeleiding meer nodig hebt is vrij trainen in onze sportschool te Roosendaal zeker iets voor jou!

Tijdens het vrij trainen kun je dat schema afwerken wat het meest geschikt is en past bij jouw doelstellingen. Je kunt tijdens het vrij trainen onbeperkt gebruik maken van alle materialen en apparatuur in de sportstudio in Roosendaal op de momenten dat hier een trainer aanwezig is. Op die manier kun je het voor jouw ideale trainingsschema afwerken op de momenten dat het jou uitkomt.

Je kunt al onbeperkt vrij trainen vanaf een Small Group abonnement (= €45,- per maand). Het trainingsschema dat je afwerkt kan gemaakt worden door 1 van onze trainers tijdens 1 van de power hours of een personal training, maar je kunt ook altijd de schema's van het power hour gebruiken die hangen in de studio.

Je kunt jezelf in het systeem aanmelden voor vrij trainen tijdens alle openingstijden van de studio, gevestigd bij vv BSC Roosendaal te Vierhoeven.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van vrij trainen? Neem contact met ons op:

T: +31 6 46 00 53 13

E: info@dstraining.nl