PERSONAL TRAINING

Steeds meer mensen komen erachter dat een gezond en fit lichaam de sleutel is tot een gelukkiger leven. De personal trainers van DSTraining kunnen u hierbij helpen! In de binnen- en buitensportschool van Roosendaal kunt u onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers werken aan uw doelstellingen.

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Wat uw doelen ook zijn: afslanken, sterker worden, uw leefstijl verbeteren, revalideren,  of gewoon lekker sporten. Personal Training bij DSTraining betekent dat u sport onder professionele begeleiding. U kunt wekelijks met de trainer afspreken, maar het is ook mogelijk om personal training te combineren met groepslessen of het vrij trainen in onze 24H gym. De trainer maakt in dat geval een schema voor u en na enkele weken meten we uw vooruitgang en resultaten. Op deze manier blijft personal training ook nog betaalbaar.

VOOR WIE?

Personal training is er voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn/haar huidige situatie. Omdat de aanpak volledig persoonlijk is, maakt uw instapniveau niet uit. U kunt willen afvallen, willen werken aan uw conditie of fitheid, of u kunt op bijvoorbeeld doktersadvies meer moeten bewegen.

WAAR?

De training vindt plaats in de DSTraining studio op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D). We hebben mogelijkheden om van daaruit te gaan sporten in de bosrijke omgeving van de studio.

WANNEER?

Geïnteresseerd in een personal training bij DSTraining? Meld u dan snel aan en ervaar de energie en het plezier van DSTraining. Stuur een e-mail via het contactformulier op onze website.

PERSONAL TRAINING COMBINEREN MET GROEPSLESSEN

Bij DSTraining te Roosendaal heeft u de mogelijkheid om personal training te combineren met groepstrainingen of het vrij trainen in de 24H gym. Dit is een uniek concept in Roosendaal!  Hierdoor werkt u voor een betaalbaar tarief altijd onder begeleiding van een trainer.

Mogelijkheden?

U kunt op 2 manieren deelnemen aan personal training. Middels een rittenkaart kunt u trainen wanneer u wilt, uw trainingen blijven onbeperkt geldig. Middels een abonnement reserveert u een vast moment in de agenda van de trainer. Op deze manier bent u zeker van uw vaste trainingstijdstip en blijft personal training zeer betaalbaar. Uw abonnementsvorm kunt u ook combineren met een groepsles abonnement waardoor u onbeperkt kunt sporten onder begeleiding van een trainer voor een betaalbaar tarief.

DSTraining
T: +31 (0)6 - 460 053 13
Contact