Small Group

Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal tien personen. Bij de groepslessen Small Group Training in Roosendaal is er, vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een veel lagere prijs.

WAT IS HET?

Het doel van deze trainingen is fitter en sterker worden in het algemeen. We hebben de beste elementen uit crossfit, strongman training, atletiek en olympisch gewichtheffen gecombineerd tot een efficiënte en leuke groepsles. Onze lessen zijn opgebouwd rond enkele kernelementen en iedere training wordt afgesloten met een work out of the day (WOD). Doordat je sommige trainingen samen doet, is er een leuke groepsdynamiek die er voor zorgt dat je jezelf snel op je gemak voelt bij ons trainingen!

VOOR WIE?

In principe kan iedereen meedoen aan de small group trainingen. Van jong tot oud en fit tot niet zo fit, wel hanteren we een minimale leeftijd van 14 jaar! De trainers zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau belast en uitgedaagd wordt.

WAAR?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven of op een buiten locatie in de buurt van de studio.

WANNEER?

Iedere dag vinden er small group trainingen plaats. Om de tijd en locatie te zien waarop de trainingen worden aangeboden volgt u deze link, daarmee komt u op het groepsles rooster.

Hoe deelnemen?

Je kunt aan Small group training deelnemen op basis van een rittenkaart of abonnement. In beide gevallen kun je tot een uur voor de training aan of afmelden met behoud van jouw tegoed. Een abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden, op een rittenkaart blijft je tegoed 6 maanden geldig. We hebben 3 verschillende abonnementen. Bij ieder abonnement heb je onbeperkt toegang tot bootcamp. Wanneer je kiest voor een small group abonnement 1x per week of onbeperkt krijg je ook onbeperkt toegang tot (all level) bootcamp small group tegoed. Het small group tegoed kan ingezet worden voor small group training maar ook power hour en fifty fit.

De voordelen van een abonnement

Met een abonnement sport je goedkoper dan met een rittenkaart. Je kunt de trainingen plannen wanneer je wilt, want er worden 7 dagen in de week trainingen aangeboden. Je hebt vier weken de tijd om jouw tegoed op te maken en kunt jezelf tot een uur voor de training aan of afmelden via de DSTraining app. Je sluit een abonnement af voor minimaal 3 maanden, daarna is jouw abonnement direct opzegbaar.