BOOTCAMP TRAINING

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. Bij een bootcamptraining via Bootcamp Roosendaal doe je iedere dag een andere work-out of the day (WOD). De focus ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. Door ons systeem leer je iedere dag de technieken van een andere oefening. Iedere training sluiten we af met een finisher waardoor iedereen voldaan naar huis gaat!

KAN JIJ MEEDOEN?

We hebben meerdere niveaus voor onze lessen. All-level bootcamp is geschikt voor iedereen, jong en oud, fit en niet fit. Tijdens de reguliere bootcamp is het handig als je een beetje kunt joggen. Onze bootcamp lessen wisselen steeds van locatie. De bootcamp groepstrainingen zijn hierdoor zeer gevarieerd en aantrekkelijk voor iedereen: jong en oud.

VOOR WIE?

De bootcamp trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden, jong en oud en ideaal wanneer je als doel hebt om meer uithoudingsvermogen en spierkracht op te bouwen.

WAAR?

De training start vanaf de Sportstudio op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D) en zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving van de studio.

WANNEER?

Iedere dag worden er trainingen aangeboden bij DSTraining. Om de tijd en locatie te zien waarop de trainingen worden aangeboden volgt u deze link, daarmee komt u op het groepsles rooster.

HOE WERKT HET?

Deelnemen kan met een rittenkaart of een abonnement. De proefles is natuurlijk gratis en als het jou bevalt mag je kiezen uit één van de twee opties. Je kunt bootcamp in een abonnementsvorm ook combineren met Small group training, Fifity fit, Power hour of het vrij trainen in onze 24H personal gym.

GRATIS PROEFLES BOOTCAMP

Jou overtuigen van de meerwaarde van bootcamp doen we uiteraard het liefst in de praktijk. Wij bieden je een gratis proefles om kennis te maken met de voordelen van bootcamp. Vergeet niet: je vriend(in) is uiteraard ook van harte welkom! Meld je aan via onderstaande button:

DSTraining