Bootcamp Training | De leukste buitenles

Bootcamp Training Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. Bij een bootcamptraining via Bootcamp Roosendaal doe je in groepsverband push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Ook bieden we Personal Training aan als je meer houd van een 1 op 1 training sessie. Als Bootcamp te intensief is, kun je ook meedoen met de XCO-outdoor les die georganiseerd wordt door Peter's Personal Coaching.

Gratis kennismaken met bootcamp Roosendaal middels een proefles? Meld je aan voor een gratis bootcamptraining!

Gratis proefles: bootcamp training!

Jou overtuigen van de meerwaarde van bootcamp doen we uiteraard het liefst in de praktijk. Daardoor bieden wij je een kosteloze proefles om je gratis kennis te laten maken met de voordelen van bootcamp. En vergeet niet: je vriend(in) is uiteraard ook van harte welkom! Meld je aan via onderstaande button:

DSTraining

 

Wil je meer weten over het 'bootcampen'? Bekijk hieronder het filmpje om een indruk te krijgen van de groepstraining van Bootcamp Roosendaal.

Volg ook onze Blog om bij te blijven van alle activiteiten en events.

Promotie video.