SmallGroupTraining Roosendaal

Sporten in een kleine groep

Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal acht personen. Bij de groepslessen Small Group Training van DSTraining in Roosendaal is er, vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een veel lagere prijs. De basis van de lessen bestaat uit krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van leuke en afwisselende oefeningen. Spelvormen die aan bod komen bij Small Group Training zijn onder andere mountainbiken, hardlopen en kickboksen.

Flexibele stok achter de deur 

Naast de individuele aandacht voor een lage prijs heeft Small Group Training nog een voordeel. Al je trainingen blijven 4 weken geldig, dus als je een keer niet kunt trainen haal je deze training gewoon op een ander moment in. Je kunt jezelf tot een uur voor de training aan- of afmelden. Mocht je te vaak niet aanwezig zijn op de trainingen dan zal de trainer contact met je opnemen. Zo heb je toch een stok achter de deur.

Small Group Training betekent:

-       Goede uitvoering van belangrijkste oefeningen
-       Veel variatie en afwisseling
-       Leuk/gezellig/uitdagend
-       Doelgericht
-       Goedkoop
-       Stok achter deur
-       Een geannuleerde training binnen 4 weken inhalen
-       Binnen en/of buiten trainen, in Roosendaal

Aanmelden Proefles Small Group Traioning

Voor wie?

Small Group Training is bij uitstek zeer geschikt voor mensen met een blessure of een bepaalde beperking. Door de compacte groep heeft de trainer alle aandacht en tijd voor de sporters.

Lees meer >

Abonnement of strippenkaart?

De proefles is erg goed bevallen en je wilt nu vaker gaan deelnemen aan Bootcamp, Powerhour of Small Group Training. Je kunt dan ook kiezen voor een abonnement.

Lees meer >

Hoe werkt het?

1) Plan een proefles bij DSTraining
Ga via het tabblad inloggen direct naar plan een proefles. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Lees meer >

Kosten, locatie en tijd

Door in een groep op wekelijkse basis bijeen te komen en te trainen heb je ook meteen een stok achter de deur. Small Group Training voor een aangename prijs.

Lees meer >