Power Hour

POWERHOUR TRAINING

Ervaar ook dit unieke concept in Roosendaal. Wil jij graag sterker worden, spiermassa opbouwen, droog trainen of revalideren?  Laat dan tijdens een Power hour een persoonlijk schema maken! Dichter bij personal training kom je niet voor deze prijs! In dit uur ligt de focus 100% op jouw resultaat. Met jouw schema kun je in onze 24H gym aan de slag en trainen wanneer het jou uitkomt.

WAT IS HET?

Ideaal wanneer je als doel hebt om meer spiermassa op te bouwen, om echt sterker te worden of om bepaalde vaardigheden aan te leren. Je kunt de power hour schema's gebruiken zoals die aanwezig zijn, maar de trainer kan je ook helpen bij het samenstellen van een trainingsschema waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

VOOR WIE?

In dit uur ligt de focus 100% op vooruitgang. Ideaal wanneer je als doel hebt om meer spiermassa op te bouwen, om echt sterker te worden of om bepaalde vaardigheden aan te leren.

WAAR?

De trainingen vinden plaats in onze DSTraining sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven.

WANNEER?

Met onze 24H gym kun je sporten wanneer je wilt. Kijk in ons lesrooster wanneer je deel kunt nemen aan een Power Hour.

POWERHOUR VOOR IEDEREEN

Tijdens dit uur leer je de apparaten en oefeningen kennen en goed uitvoeren.  Daarnaast krijg je inzicht in hoe je zelf een trainingsschema maakt en uitvoert. Power hour is de kortste weg naar resultaat! Omdat je zelfstandig aan het werk bent onder het toeziend oog van de trainer is de training geschikt voor iedereen en alle niveau’s.

EEN ABONNEMENT

Je kunt aan Power Hour deelnemen op basis van een rittenkaart of abonnement. In beide gevallen kun je tot een uur voor de training aan of afmelden met behoud van jouw tegoed. Een abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden, op een rittenkaart blijft je tegoed 6 maanden geldig. We hebben 3 verschillende abonnementen. Bij ieder abonnement heb je onbeperkt toegang tot bootcamp. Wanneer je kiest voor een small group abonnement 1x per week of onbeperkt krijg je ook onbeperkt toegang tot (all level) bootcamp. Het small group tegoed kan ingezet worden voor Small group training maar ook power hour en fifty fit.

Gratis Proefles