Over ons

Wie zijn wij?  Dion Koens (rechts) van DSTraining / Sportschool Roosendaal en Peter Kloet (links) van Peter's Online Coaching / BenFit Roosendaal / XCO outdoor Roosendaal werken samen om onze klanten nog meer service te bieden. Concreet betekent dit dat al onze klanten gebruik kunnen maken van onze volledige aanbod. Hierdoor zijn nog meer interessante mogelijkheden binnen handbereik.

Samenwerking DSTraining en Peters Personal Coaching

Dion Koens is in 2007 als personal trainer gestart met DSTraining. In 2011 is hij vervolgens gestart met Bootcamp in Roosendaal. In de bosrijke omgeving van Roosendaal is het een genot om deel te nemen aan een Bootcamptraining. Inmiddels is DSTraining uitgegroeid tot een professionele sportschool waar men onder juiste begeleiding zowel binnen als buiten kan sporten. Samen met een enthousiast team van trainers zorgt DSTraining voor een ruim aanbod aan groepstrainingen. Naast het vaste aanbod organiseert DSTraining geregeld uitdagende en gezellige eendagsactiviteiten die je niet mag missen bij de Sportschool van Roosendaal en omstreken.

Sport en gezondheid hebben mij altijd al geïnteresseerd en in 2005 heb ik de gelegenheid gekregen om mij als fitness instructeur professioneel met deze onderwerpen bezig te houden. Inmiddels heb ik diverse licenties en certificaten op mijn naam weten te zetten en heb ik mijzelf ontwikkeld tot een ervaren en gediplomeerd XCO outdoor trainer/online coach met passie voor het vak. Service staat hoog in het vaandel. Dit komt ondermeer tot uitdrukking in de persoonlijke benadering en de aandacht voor details.