Fifty Fit | Voorkom Krachtverlies

FIFTY FIT TRAINING | Krachttraining voor 50+

We worden allemaal ouder en wijzer, maar helaas betekent ouder worden ook dat u langzaam kracht verliest. Bij het ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken. Hiervoor heeft DSTraining Fifty Fit ontwikkeld. Een groepsles speciaal voor 50+ deelnemers waarin de nadruk ligt op het behouden van beweeglijkheid, kracht en uithoudingsvermogen.

DE GROEPSLES

Tijdens deze trainingen, die voornamelijk buiten plaatsvinden, wisselen we conditie oefeningen zoals wandelen, steppen, en fietsen af met kracht en mobiliteitsoefeningen. De trainer van DSTraining zorgt ervoor dat u de oefeningen op een juiste manier uitvoert en iedere les legt hij de nadruk op een andere basisoefening waardoor u zeker weet dat uiteindelijk alle belangrijke lichaamsgebieden aangesproken worden.

VOOR WIE?

Iedereen die minimaal kan wandelen, kan meedoen met Fifty Fit. Het niveau van deze les is aangepast aan de leeftijd van de deelnemers dus de intensiteit van de training zal over het algemeen iets lager zijn dan bij de reguliere groepslessen. Desalniettemin proberen we iedere deelnemer wel uit te dagen in de training.

WAAR?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven of op een buiten locatie in de buurt van de studio.

WANNEER?

Op dit moment bieden we 1x per week een 50+ training op dinsdagochtend om 10.30 uur. Bij voldoende animo zullen we zeker lessen gaan toevoegen aan het lesrooster. Wilt u tot die tijd op een ander tijdstip trainen, dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan één van onze andere small group trainingen om het niveau te ervaren. In 90% van de gevallen zult u ook deel kunnen nemen aan deze trainingen. Wanneer deze lessen plaatsvinden, ziet u hier in het rooster.

GEZOND EN FIT OUDER WORDEN

Tijdens onze lessen proberen we alle bewegingen die een mens van oorsprong kan maken terug te laten komen en uit te voeren op een gecontroleerde manier. Hierdoor behoud u uw beweeglijkheid en belastbaarheid waardoor u op een gezonde manier uw fitheid bewaart!

EEN ABONNEMENT

U kunt aan Fifty Fit deelnemen op basis van een rittenkaart of abonnement. In beide gevallen kunt u tot een uur voor de training aan of afmelden met behoud van uw tegoed. Een abonnement sluit u af voor minimaal 3 maanden, op een rittenkaart blijft uw tegoed 6 maanden geldig. We hebben 3 verschillende abonnementen. Wanneer u kiest voor een small group abonnement 1x per week of onbeperkt kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de 24H gym of deelnemen aan power hour.

DSTraining Personal TrainingDSTraining Personal Training

Meteen een proefles plannen? Klik op de button hieronder.

DSTraining

Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contact formulier in of meld je aan voor een gratis proefles via de button hieronder.

 

Bootcamp RoosendaalBootcamp Roosendaal