Bedrijfsfitness

BEDRIJFSFITNESS

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een hoger bedrijfsrendement. Via DSTraining kunt u op verschillende manieren uw medewerkers stimuleren om te sporten en daarmee te werken aan hun gezondheid.

DSTraining heeft als doel om haar leden optimaal te motiveren en faciliteren en het hebben en houden van een gezonde levensstijl. Onze studio is uitdagend ingericht en heeft altijd als doel om onze leden mogelijkheden te bieden die aansluiten bij hun drukke levensstijl. Naast onze 24H gym biedt DSTraining bijvoorbeeld ook gezonde maaltijden en drankjes die perfect passen in een gezonde levensstijl.

Platform Bedrijfsfitness

DSTraining is via 2 verschillende platforms aangesloten bij netwerken waarvan uw medewerkers gebruik kunnen maken. Via Bedrijfsfitness Nederland of Bedrijfsfitness online kunnen uw medewerkers met korting komen sporten bij DSTraining. Ideaal voor grote bedrijven met bijvoorbeeld een vitaliteitsbudget. Voor MKB bedrijven is het natuurlijk ook mogelijk om hun werknemers te laten sporten bij DSTraining. Zoek hiervoor direct contact en informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen van bedrijfsfitness op een rij:

  • Lage kosten voor het bedrijf tegen hoge mate van begeleiding voor uw werknemers;
  • Tot wel 40% korting voor werknemers;
  • Actief retentiebeleid, wanneer uw werknemers lang niet geweest zijn worden zij gebeld;
  • Motiverende trainingsomstandigheden waardoor de trainingen voor werknemers makkelijk vol te houden zijn.