XCO-Outdoor Roosendaal

Wandelen of hardlopen en tegelijkertijd je buikspieren trainen in een gezellige buitenles? Dat kan, met XCO-Outdoor (Walking & Running), de nieuwste XCO total-body-workout die fanatieke hardlopers en wandelaars verovert en sporters uit de club naar buiten lokt!

Hoe werkt het?

XCO-Outdoor in iedere hand houd je een kleine versie van de originele XCO-trainer. Door het bewegende grit wordt de training een stuk intensiever en effectiever: door de terugslag van de bewegende massa span je continue je rug-, buik- en heupspieren aan. De armspieren en de buik- en rugspieren die je 'core' vormen, worden op natuurlijke wijze in de looptraining opgenomen. XCO-Outdoor (Walking & Running) is een total-body-workout, terwijl je loopt train je niet alleen je onderlichaam maar pak je ook het bovenlichaam aan.

Waarom is een sterke 'core' belangrijk?

Voor sporters betekent een sterke core een aanzienlijke verbetering van hun sportprestaties. Maar eigenlijk is een sterke core voor iedereen belangrijk: het risico op blessures neemt af en de kans op lage rugklachten wordt kleiner. En door verbetering van de lichaamshouding toont het lichaam slanker en de buik platter!

Voordelen van XCO-Outdoor (Walking & Running).

Hardlopen of wandelen wordt een stuk afwisselender! Door de zwaaiende beweging van de armen in combinatie met de ‘Reactieve Impact’ (het aanspannen van je core) ervaar je een intensievere belasting van de spieren dan wanneer je gewoon wandelt of hardloopt. Daarnaast kun je ook tijdens rustpauzes actief blijven door oefeningen te doen die het uithoudingsvermogen van het lichaam verder vergroten. Bovendien is het natuurlijk goed voor je conditie en vooral leuk!

Voor wie is XCO-Outdoor (Walking & Running) bedoeld?

XCO-Outdoor (Walking & Running) is geschikt voor iedereen. Voor mensen die wel eens buiten de sportschool willen trainen, voor fitte senioren die hun conditie bij willen houden en voor de fanatieke hardloper die wat extra’s wil. Ben je als sporter op zoek naar maximale prestaties, moet je herstellen van een blessure, wil je calorieën verbranden of wil je je gezond voelen? XCO-Outdoor (Walking & Running) geeft je wat je wilt. Is je doelstelling afvallen, kijk dan ook eens naar Benfit Roosendaal het succesvolle levensstijl programma door middel van gezonde voeding en de juiste hoeveelheid.

Voor meer informatie en tijden, klik op de volgende link.